főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla Európai bankok Svájc

Svájci bankszámla - Offshore IBC és egyéb cégek részére

Az egyik legnagyobb svájci pénzintézetnél, illetve nemzetközi és helyi befektetési bankoknál nyithat számlát az általunk alapított offshore cégének.

A svájci bankszámla megnyitásához Önnek ki kell töltene a banki jelentkezési lapot és egy befektetői nyilatkozatot - hogy a bank megismerje eddigi befektetési politikáját - , melyeket mi az alapító okiratokkal együtt átadunk Önnek. A további szükséges dokumentumok: a tulajdonos útlevelének közjegyző által hitelesített másolata (a fényképet tartalmazó oldal), valamint banki referencia valamennyi bankszámla felett rendelkezni jogosultra vonatkozóan. A dokumentumokat közvetlenül cégünk küldi el a banknak, az elbírálás időigénye általában 1-5 banki munkanap, de ez lehet hosszabb is, a bank döntésétől függően. A jóváhagyást követően a bank adja meg a bankszámlaszámot, amire az ügyfélnek teljesíteni kell a kezdő befizetést (100 000 EUR-tól)

GmbH és AG végződésű cégek számára a bank nem nyit bankszámlát.

Szolgáltatási díjunk: 500 - 2 000 EUR.

Befektetési számlán korlátozott havi kimenő tranzakció engedélyezett, ezért folyószámla nyitása javasolt. A bank folyószámla kártyát biztosít, melyen a tranzakciók száma nem korlátozott.

A svájci bankszámla kiemelendő, hogy a banki titoktartást és a személyes adatok védelmét az svájci alkotmány nagy gonddal őrzi. Kizárólag az általunk alapított cégek számára kínáljuk a számlanyitás lehetőségét, és offshore helyszínek széles körét biztosítjuk a cégalapításhoz.

Magánszemélyeknek és nem az USA-ban bejegyzett cégeknek lehetőségük van online brokercégnél, kizárólag befektetési célokra ajánlott számlát nyitni. Ezzel a számlával az ügyfélnek lehetősége nyílik deviza, opciós és warrant ügyletek kötésére, 4000 befektetési alap befektetési jegyeinek és 10 külföldi tődzse részvényinek kereskedésére.