főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Bemutatkozás Felhasználási területek Offshore e-kereskedelem

Offshore elektronikus kereskedelem

Az e-kereskedelem és az ehhez kapcsolódó offshore szolgáltatásokkal hatékonyan építhető fel egy nemzetközi vállalkozás, amelyet irányíthat hazájából vagy a világ más területéről. Attól függöen, hogy mivel kereskedik, az e-keresekdelem alapvetően bárhova patriálható vállakozás.

A e-kereskedelemből származó nyereség adózását egy olyan offshore vállakozáson keresztül lehet optimalizálni, amely nem az Ön tulajdona, és jogilag nincs felette ellenőrzése. Ezen felül a gondoskodin kell megfelelő web hosting szolgáltatásról, illetve bankszámláról, bankkártya elfogadásra alkalmas, merchant account-ról, amely lehetőleg ugyancsak kedvező adózási feltételek biztosító országban kerül megnyitásra.

Az offshore cég (IBC) biztosítja a jogi keretet a üzlethez, a saját országán kivüli web-hosting ad további védelmet, de kiemelt fontosságú a külföldi bankszámla nyitása és használata is, hogy az fizetési forgalom nagyobb része ne érintse azt az országot ahol adórezidens, illetve valóban nemzetközinek tűnjön a vállalkozás.

A "merchant account" használatához bank vagy elszámolóház közreműködésére van szükség, valamint a egy szolgáltatóra aki biztosítja a technikai feltételeket - számlázás, banki kapcsolatok. Az offshore merchant számlák jutaléka vagy diszkont rátája magasabb mint az általában megszokott 2.5 - 3 %. A jutalék általában 4 % vagy ennél magasabb, de egyes szolgáltatók 12 %-t kérnek - általában a magasabb kockázatot hordozó üzleteke esetén. Továbbá a legtöbb szolgáltató a számla jóváírások 10%-t ovadékként a zárolja 6 hónapig, amivel a bank illetve az elszámolóház védi magát az illetéktelen vagy törvénytelen használattól, és az ebből adóható károktól.

Cégünk segítségére lehet az offshore cég megalapításában,  a web-hosting  szolgáltató közvetítésében, illetve a "merchant account" valamint a bankszámla megnyitásában. A merchant account szolgáltatásra egy panami bankot ajánlunk, ahol a bankszámlát is meg lehet nyitni. A szolgáltatás már működő e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások részére is  elérhető.