főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO GYIK Bankok és bankszámlák

Milyen nehéz bankszámlát nyitni egy IBC számára?

Az általunk Önnek megküldendő dokumentumok elegendőek ahhoz, hogy Ön saját maga megnyissa a bankszámlát. Amennyiben Ön szeretné elkerülni az utánajárást, és szeretné garantálni, hogy a bank elfogadja a jelentkezését (a legtöbb bank számára képviselőként működünk), kiegészítő opcióként, igénybe veheti az offshore bankszámla megnyitására vonatkozó szolgáltatásunkat is.

Ha ezt a lehetőséget választja, a céges dokumentumokat tartalmazó csomag részeként megküldjük Önnek a banki adatlapokat. Ön kitölti a (megküldött) adatlapokat, és egy fényképes igazolvány (útlevél vagy jogosítvány) másolatával futárszolgálattal megküldi azokat a bank részére.  Amint a bank megkapta a csomagot, a számlája aktiválásra kerül. Az általunk ajánlott bankok többsége számára hivatalos képviselőként működünk, és a dokumentumok kézhezvételekor meg tudjuk adni Önnek a bankszámla számot. Egyes bankok azonban további dokumentációt igényelhetnek, pl. banki referencia, vagy lakcím igazolása.