főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO GYIK Cégstruktúra

A névleges igazgató jogosult a társaság menedzselésére vagy dokumentumok aláírására?

Nem, a névleges igazgató nem menedzselheti a társaságot. Ez alól kivételt képez, hogy a névleges igazgató jogosult lehet szerződés vagy számla aláírására egy további díj ellenében, amennyiben a dokumentum számunkra elfogadható.

A néveleges igazgató NEM kötelezhető bármilyen, csak az általa elfogadott tartalmú dokumentum aláírására.

Először ellenőrizni kell a szerződést, és amennyiben az véleményünk szerint egy szokásos kereskedelmi szerződés, számlát bocsátunk ki Önök felé, melynek megfizetése esetén aláírjuk a szükséges dokumentumokat.

Önnek e dokumentumokat meg kell küldenie nekünk e-mailben, és amennyiben egyetértünk, kibocsátjuk a számlát. Miután fizetett, kinyomtatjuk az e-mailben megküldött dokumentumokat, aláírjuk, és futárszolgálattal megküldjük az Ön által megadott címre.

Amennyiben e dokumentumokat egy másik fél is aláírja, a dokumentumokat Önnek meg kell küldenie a számunkra aláírásra, azzal, hogy azokat Önnek kell visszaküldeni.

NEM nyújtunk névleges igazgatói és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat mindenféle pénzügyi , illetve hirdetési szolgáltatás,  magánszemélyek felé történő értékesítésével foglalkozó vállakozásoknak.