főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO GYIK Cégstruktúra

Miért nem javasolják a bemutatóra szóló részvényeket?

A bemutatóra szóló részvényeket a megalapítás országában kell tartani egy Kezelő Intézménynél valamennyi offshore terület esetében, Panama kivételével.  Panamán előírás a valódi tulajdonos azonosítása a bemutató szóló részvények mögött.  A panamai társaság ezen felül minimum három igazgatót igényel. E korlátozás által a részvények által a tulajdonosnak nyújtott előnyök megszűnnek. Ezen felül, a bankok nem szívesen nyitnak bankszámlát olyan cégek számára, akik bemutatóra szóló részvényeket bocsátottak ki, és egyes vállalakozások nem hajlandók velük megállapodást és szerződést kötni. Ennél jobb alternatíva a névleges részvényes szolgáltatásunk igénybevétele, a névleges részvényes által a valódi részvényes felé kibocsátott Bizalmi Nyilatkozattal. 

 Amennyiben Ön mégis inkább bemutatóra szóló részvények kibocsátását szeretné, két opciót kínálunk: 1) névre szóló részvények és dominikai bankszámla. A banknál elhelyezhetők a részvények Kezelő Intézményként. 2) A bemutatóra szóló részvények panamai társaságban, és bankszámla az általunk javasolt bármely bankban.