főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla Európai bankok Lettország

Offshore IBC bankszámla Lettországban

Amennyiben teljesen biztonságos és diszkrét bankot szeretne, amely több valutás offshore internetes banki szolgáltatást, főbb hitelkártyákat és folyószámlakártyát, valamint évi 365 napos hozzáférést biztosít, fontolja meg offshore banki szolgáltatások igénybevételét Lettországban. Két nagy bank hivatalos képviselője vagyunk, és e minőségünkben támogatást nyújtunk Önnek a lett bankszámla nyitásra vonatkozó jelentkezési és jóváhagyási folyamatban. Ha ön úgy dönt, hogy velünk kívánja cégét megalapítani, és Lettországot választja banki igényeihez, az alábbiakat nyújtjuk Önnek:

A bankszámlaszám lefoglalásra kerül a cége részére (amit szerződéseiben és üzleti partnerei számára megadhat), ami azt követő 2-3 napon belül teljesen aktiválásra kerül, hogy a bank megkapta a jelentkezési adatlapokat, valamint a cégalapító okiratokat. Az azonosítás miatt szükség van az útleveléről készült másolat hitelesítésére (a fényképes oldal), valamint az aláíró kártyákra, melyeket a banknak vissza kell küldeni. E dokumentumok kézhezvételekor a számla aktiválásra kerül. E bank NEM igényli előzetes letét elhelyezését.

Kiemelendő, hogy a bank a digitális hozzáférési kódért (digipass) 75 USD-ral beterheli a számlát. Kérjük, hogy ezen eszköz alkalmazása előtt figyelmesen olvassa el a felhasználási útmutatót. A digipass helytelen felhasználása esetén a számla blokkolásra kerül, és a csere költsége 150 + 50 = 200 USD.

Szolgáltatási díjunk 500 EUR.

Kizárólag az általunk alapított cégek számára kínáljuk a számlanyitás lehetőségét és offshore helyszínek széles körét biztosítjuk a cégalapításhoz.