főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Offshore bankszámla Európai bankok Ausztria

Európai bank és offshore IBC bankszámla Ausztriában

Ausztriában több privát banki és kereskedelmi banki szolgáltatást nyújtó bankkal állunk kapcsolatban. A kereskedelmi bankok szolgáltatásai a Magyarországon megszokotthoz hasonlóan széleskörű, míg a privát banki szolgáltatások lényegesen magasabb színvonalúak.

A privát banki szolgáltatások 100 000 EUR befektetett tőkétől érhetők el, az összeg befizetésére, illetve a számla feltöltésére a bankok általában 1 év türlemi időt adnak. Mindegyik privát banki szolgáltatást nyújtó pénzintézet személyere szabott portfoliót készít az ügyfél befektetési tapasztalatai, kockázat viselő képessége és befektetése céljai felmérése után.

A bankszámla nyitás átfutási ideje általában 5 - 10 nap. Nem szükséges személyesen felkeresni a bécsi bankfiókokat, de mivel jelentős összeg befektetéséről van szó, cészerű rendszeresen tárgyalni a bankok képviselőivel, akik évente többször látogatnak Budapestre.

A befektetési számlák nem alkalmasak napi tranzakciók kezdeményezésére és általában nincs teljes funkciónalitású internet banki kapcsolat sem, legtöbb bank csak a számla aktuális helyzetének ellenőrzését teszi lehetővé interneten keresztül.

A befektetési számlákhoz hitelkártyát lehet igényelni.

Privát banki befektetései számla nyitása esetén szolgáltatási díjunk: 500 EUR.

A befektetési számlán korlátozott havi kimenő tranzakció engedélyezett (maximum négy). A bank folyószámla kártyát biztosít, melyen a tranzakciók száma nem korlátozott.

Kiemelendő, hogy a banki titoktartást és a személyes adatok védelmét az osztrák alkotmány nagy gonddal őrzi. Kizárólag az általunk alapított cégek számára kínáljuk a számlanyitás lehetőségét, és offshore helyszínek széles körét biztosítjuk a cégalapításhoz.