főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Adóparadicsomok Európa Jersey Limited Libility Company

Jersey LTD

Jersey Korlátolt Felelősségű Társaság

A Jersey Korlátolt Felelősségű Társaságokat (Jersey Limited Companies) a módosított társasági törvény (Companies (Jersey) Law 1991) szerint jegyzik be.

Minden Jersey-i társaság nulla adózási sávba tartozik, beleértve a Jersey kereskedelmi/gazdasági társaságokat. Az egyetlen kivételt ez alól a Pénzintézetek és felhasználó (utilising) társaságok jelentik, amelyekre az adósáv 10%, illetve 20%.

Jersey az EU-n kívül van, de szoros közelségben egy Egyesült Királysághoz és Európához.

A Jersey-ben honos/rezidens társaságok … a UK/Jersey kettős adózást elkerülő egyezmény feltételei szerint jogosultak az Egyesült Királyságbeli nyereségadó alóli mentességre.

A vállalatcsoportokat terhelő adózási terhek csökkentésére a kettős adózás elkerüléséről szóló egyezményekkel a Jersey vállalatok beilleszthetők más jogrendszerek struktúráiba.

A Jersey cégvezetők jóhiszemű (bona fide) cégvezetők és nem meghatalmazottak (nominees), a cégmenedzsment és irányítás Jersey-ben történik.