főoldalBemutatkozásAdóparadicsomokOffshore bankszámlaDíjak és csomagokPrivate bankingKész cégekGYIKKapcsolatOffshoreBLOG
keresés

Vissza
OFFSHORE.CO Bemutatkozás Felhasználási területek Anoním Magyar Cégalapítás

Anonim vagyonkezelő vagy holding struktúra alapítása

A Panamai alapítványok  és bemutatóra szoló részényeket kibocsájtó társaságok segítségével, a külföldi névleges igazgatók aláírásával teljes anonimitást biztosító céghálót hozhat létre.

A struktúra kialakításának első lépése a Panami cég vagy alapítvány létrehozása. A céget bemutatra szóló részvenyekkel hozzuk létre, az alapítványnak pedig nincs tulajdonosa, csak kedvezményeje, illetve védnöke.

A létrejött jogi személy Magyarországon alapít egy társaságot amelynek a feladata lehet bármilyen vállalkozási tevékenység, de különösen ajánlott a magánvagyon védelmére és kezelésére. A magyar cég alapító okiratai külföldön kerülnek aláírásra a névleges igazgatók által, közjegyző előtt, akinek az aláírását Apostille-al lehet felül hitelesíteni.

A Panamai cégnek vagy alapítványnak Svájcban, Ausztriában vagy Liechtensteinben célszerű bankszámlát nyitni részben a földrajzi közelség, részben a magas színtű banki titoktartás miatt.

Az új cég/alapítvány alaptás és az iratok kézbesítésnek átfutási  ideje kb 10 munkanap, a bankszámla nyitás általában 10-30 munkanapot vesz igénybe - banktól függően. A magyar cég megalapítása általában 10-15 munkanapot vesz igénybe, mivel az aláírt és hitelesített papírok külföldről érkeznek.

A struktúra (amely kialakítását teljes körűen megszervezzük) költségei:

 • Panamai cég/alapítvány                  1 300 EUR
 • Bankszámla (Liechtenstein)            a banknak fizetendő aktuális díj
 • Magyar cégalapítás                        
  • Ügyvédi megbízás díja         50 000 HUF + ÁFA
  • Illeték                                 15 000 HUF
  • Fordítás                              15 000 HUF
  • Külföldön aláírt iratok         75 EUR / aláírás és 100 EUR / hitelesítés